Online adverteren

Social media is eigenlijk helemaal geen gezellig contactmiddel. Het is één groot marktplein. Toch kun je het ook gezellig en aantrekkelijk laten zijn, zodat mensen met plezier op je advertentie klikken. Tegenwoordig zijn er heel veel online mogelijkheden om te adverteren. Bijvoorbeeld via Facebook, Instagram of LinkedIn. Maar ook Google biedt nieuwe opties om onder de aandacht te komen.

Het is wel van belang dat je een goede strategie bedenkt. Of het nu om kleine of grotere bedragen gaat, zomaar wat promotie kopen zal nauwelijks het gewenste effect bereiken. Wij kunnen je helpen met een korte of langer lopende campagne op social media. En Codetikkers is Google Ads Gecertificeerd. Wij weten de slimme trucjes en verklappen ze graag.

Offline adverteren

Flyers, posters, bestickering en duidelijke borden: onderschat de kracht van offline adverteren niet. Een mooie brochure neem je graag mee, lees je thuis nog eens op je gemak. Zo creëer je een totaal andere connectie, met een bredere tijdsspanne en impact. Het ontwerpen en regelen van drukwerk is voor ons geen enkel probleem, we nemen dit graag voor je uit handen.