Twaalf procent of meer

Website voor de wijnhandel, verkoop moest mogelijk zijn maar geen uitgebreide webshop met het complete aanbod. Focus op kennis en de kwaliteit van het product.
Onze overbuurvrouw weet wat ze wil, hoe het er uit moet zien. Wij weten dan weer hoe je zo iets vertaald naar een gebruiksvriendelijke website die niet alleen visueel maar ook tekstueel een verhaal vertelt.
In samenwerking met Renske van Studio Melt mochten wij deze website verzorgen voor huisarts Bastiaan. Zij deed de vorm, wij de techniek! De frisse foto's van Percy's complementeren het vriendelijke voorkomen van de huisstijl en website.
Een gratis fietsroute, langs de fraaie Zeeuwse kust, met als thema de Slag om de Schelde. Een prachtig samengaan van techniek, storytelling en een design dat speciaal voor dit erfgoedinitiatief is bedacht.
Elk jaar is het Kinderkunstweek en daar helpen wij elke keer weer met veel trots en plezier aan mee. We blijven sleutelen om de website beter, leuker of makkelijker te maken. Daarnaast ontwikkelden we een digitaal klaslokaal waar met een slim schoolbord een kunstles visueel kan worden ondersteund.
Voor deze groep samenwerkende minicampingboerinnen deden wij de branding en bouwden wij de website. Alle deelnemers met hun pluspunten staan er op in het Nederlands als in het Duits.
Na de invoering van de wet MWO in 2015 bouwden wij voor gemeente Leidschendam-Voorburg een digitaal toegangspunt voor alle mogelijke vragen van hun inwoners. In de vormgeving hielden wij rekening met mensen met een visuele handicap en in de code met auditief voor schermvoorlezers.
  • website
De bezige dames van Meet Me waren toe aan een nieuwe website en namen hun eigen ontwerper mee. Wij verzorgden de code en zorgden ervoor dat het ontwerp ook werkbaar was op mobiel.

onze klanten