12% of meer is een onafhankelijke en eigenzinnige wijnhandel met eigen import. En daar hoort uiteraard ook een eigen stijl en website op maat bij. De wijnhandel is al heel wat jaren een begrip in Middelburg. De echte wijnkenner weet deze winkel op de Houtkaai feilloos te vinden. Onze Badhuis collega Martien Luteijn ondersteund dit bedrijf al jaren met branding en positionering. Toen 12% of meer uit ging breiden met een groot magazijn en hier ook restyling bij hoorde, vroeg Martien of wij aan wilde schuiven om ook de website te vernieuwen.

De focus moest niet alleen meer liggen op de fysieke winkel, maar vooral op wat 12% of meer kan bieden. En dat komt eigenlijk neer op kennis en advies. En daarna uiteraard de juiste wijn ook kunnen aanbieden. Op de nieuwe website ligt de focus dus ook meer op het delen van deze kennis en adviseren van bepaalde wijnen. Dat kan uit de winkel zijn, maar even makkelijk uit het magazijn of van de eigen import.

Om het aanbieden van wijnen vanuit magazijn en eigen import makkelijker te maken, is het nu mogelijk gemaakt om “Specials” ook op de website te bestellen.