Onze websites zijn altijd uniek, want elke uiting moet volledig bij je passen. We geloven niet in standaardproducten of standaardformules. Een website is namelijk een cruciaal onderdeel van je bedrijfsvoering. Onze sites werken soepel op alle devices en laden razendsnel. Met een gemakkelijk bij te houden CMS of content management systeem. Om even een tekst of een foto aan te passen heb je ons niet nodig, dat kun je prima zelf. We laten natuurlijk wel vooraf zien hoe en blijven het uitleggen tot je het snapt.

Een website is bij ons het laatste stukje van een gestructureerd overleg, over wensen en doelstellingen, doelgroep en uitstraling. En een nieuwe site hoeft echt geen monsterklus te zijn. Wij verzorgen een helder stappenplan en een soepele samenwerking. Je kunt desgewenst meekijken in ons projectmanagementsysteem en precies zien welk onderdeel gebouwd wordt. Met regelmatig  contact- en feedbackmomenten.

Doordat wij altijd maatwerk leveren in code, woord en beeld scoren onze sites hoger op Google en in andere zoekmachines. Ook omdat ze lichtgewicht, snel en overzichtelijk zijn. Zoekmachines houden van onze websites. Vooral als je zelf ook besluit om te bloggen, of je expertise deelt op andere manieren. Hoe je dat het beste doet? Ook daar kunnen wij over adviseren.

Content

Goede content is geen vulling, maar noodzakelijke communicatie, informatie. Dat kan zowel in woord als in beeld. Denk bijvoorbeeld aan verhalen, tutorials of infographics. Hoe hou je de websitebezoeker geboeid, wat wil zij het liefste lezen, zien, beleven? Wij denken graag mee over inhoud, stijl en leesbaarheid. En kunnen ook adviseren over het gebruik van de best passende teksten en afbeeldingen. We vinden het fascinerend hoe woord en beeld elkaar kunnen versterken, in zowel webdesign als social media campagnes. Geen praatje-plaatje-knopje, maar een uitgekiend design. Met visuele elementen en sleutelwoorden waardoor je verder wil scrollen, meer wil weten.  Slim design prikkelt de nieuwsgierigheid van je bezoekers.

Blijkt uit onze brainstorms dat er nieuw materiaal nodig is? Wij kennen fantastische vormgevers, tekstschrijvers en fotografen die jouw site en strategie naar een nog hoger plan kunnen tillen.

Webwinkel

Een goede webshop maken, dat doe je niet eventjes. Daar komt heel veel bij kijken: helderheid, overzicht, navigatie. De juiste informatie op de juiste plek. En verleiden, net zoals in een echte winkel. Hoe wek je het vertrouwen van een klant, hoe krijg je een vol winkelmandje én die felbegeerde betaling?

Codetikkers bouwt mooie webshops, grote en kleine. We zorgen dat je nieuwe webshop goed vindbaar is en we helpen met de juiste teksten en content. Maar wij denken ook graag mee over je basis: welke producten passen bij jou, hoe presenteer je die het best? Denk hierbij aan branding en vormgeving, van de dozen en verpakkingen in jouw eigen stijl tot online adverteren. Webshops plus strategie, voor blije klanten.