Branding

Wat ons betreft begint hier het verhaal van jouw bedrijf. Want zonder goede branding blijf je met je bedrijf achter de feiten aanlopen.

Lees verder

Social media

Hoe je het ook went of keert, er zitten een hoop mensen op Social Media tegenwoordig. En dat biedt kansen. Kansen om potentiele klanten te bereiken. Maar voor Social Media geldt, net als voor veel dingen, doe het goed of ...

Lees verder

Nieuwsbrieven

Volgens ons zijn er in nieuwsbrieven twee categorieën: ‘unsubscribe’ en ‘net zo welkom als een goede vriend’. Er is een type nieuwsbrief waar je echt naar uitkijkt. Omdat die vol goede aanbiedingen zitten, wijze tips. Of updates met persoonlijk nieuws van je favoriete band, collega-ondernemers, goede doelen.

Lees verder

Drukwerk

Ook offline kunnen wij jouw bedrijf ondersteunen. Met kwalitatief hoogstaand drukwerk. Dat kan iets heel kleins zijn, zoals een visitekaartje. Maar ook banners of een complete beursstand. Wij denken graag met je mee, over hoe en waar jouw branding ingezet kan worden. Want strategie en vormgeving gaan bij ons altijd samen.

Lees verder

Adverteren

Het is bijna als daten, of relatietherapie: hoe kom je nader tot elkaar, hoe vindt de ideale klant jou en hoe kan jij die vasthouden? Adverteren is verleiden, waarde bieden, waarachtig zijn. Maar welke middelen zet je in? Het is vaak handig om een mix te maken van verschillende media die elkaar handig ondersteunen, voor een optimaal bereik.

Lees verder