Potentiƫle klanten willen zich graag aan je verbinden. Want jij helpt ze me een probleem. Maar je maakt het zo onnodig lastig als je niet duidelijk uitstraalt wie je bent en wat je kan doen.

Nieuwe branding

Misschien ben je al een eind op weg, misschien wil je helemaal opnieuw beginnen? Wij denken graag met je mee en ontwikkelen samen met jou een nieuwe stijl die past bij je bedrijf. En belangrijker nog, die past bij de klanten die je aan wil trekken.

Bestaande branding

De basis opnieuw strak neerzetten of de rode draad ontdekken in je werk: wat jou uniek maakt.

Misschien ben je al heel tevreden met je huidige stijl. Maar kan die ook met je meegroeien? Tijden veranderen, doelen ook. Een goede branding geeft weer focus, trots, drive. Soms doet een subtiele verandering al heel veel. En soms is het slim om uit te breiden. Misschien heb je alleen een logo, maar geen richtlijnen voor een passend kleurbeeld, of de juiste toon waarop je communiceert. Dit maakt je uitstraling vaak rommelig, omdat er geen duidelijke keuzes zijn gemaakt.

Zoek je een nieuwe stijl of wil je eerst onze eerlijke mening over je huidige branding? Wij denken graag met je mee, no-nonsense, in een open en leerzaam gesprek.